Tegnestue

Tegnestue: Design og udvikling

MødeKøkkenØISO
Terrasse
Trappe kopi
patrick
eng4
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Design og indretning

Har du brug for inspiration og rådgivning til det indretningsprojekt, du står overfor, eller et produkt, der skal udvikles? Måske har du allerede en idé om, hvordan du gerne vil have, det skal se ud, men mangler hjælp til at få udnyttet rummet optimalt.

Vi skaber en individuel og skræddersyet helhed i din indretning, om det er et enkelt rum eller totalindretning af hus, til private eller virksomheder. Vi har altid øje for den ideelle funktionalitet, og tager udgangspunkt i den ønskede stil, behov budget.

Tegnestue: Visualisering

karen
brunsøvej
Rosavej 2 kopi
Østerbro80 View
SKT Thomas
SKT Thomas2
Untitled
Untitled
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

3D Visualisering

Det kan ofte være svært at se det endelige resultat for sig midt i et byggeri eller en produktudviklingsfase. 3D visualisering er et nyttigt redskab, til at danne sig visuel en forståelse af rummelighed, farver, former, materialer og dimensioner i forbindelse med omgivelserne.

En 3D visualisering kan hjælpe til at give en helhedsfornemmelse af projektet, som ikke er til at danne sig ud fra en plantegning. Du vil få en oplevelse af, hvordan det vil være at stå i dit kommende køkken, eller se dit færdige produkt fra alle sider og vinkler.

Om det er et produkt, der skal udvikles, eller et mindre eller større byggeprojekt, er det vigtigt, at alle involverede i processen, alle er enige om, hvad det endelige mål er. En 3D visualisering kan være en stor hjælp for håndværkere, kunder eller bygherre til at forstå projektet fuldt ud, så alle har samme slutresultat for øje gennem hele processen.

Tegnestue: Produktionstegninger

MødeKøkkenØ View3
Trappe DWG kopi
BænkDXF (1)
Loading image... Loading image... Loading image...

Udvikling af produktionstegninger

Står du med et produkt, som du gerne vil have produceret, enten som færdigt produkt eller som prototype, men mangler detaljerede produktionstegninger? Vi udarbejder produktionstegninger til CNC og plasmaskærer, selvom du måske kun har en skitse eller blot en idé. Vi bistår gerne med rådgivning til optimering af produktet i udviklingen.

HAR DU ET PROJEKT I TANKERNE?

Står du overfor et byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.