Kompetencer

CNC-Fraeser

CNC Fræser

Vores CNC-fræser hjælper os til at lave hurtige og effektive præcisionsopgaver, såvel som kreative og innovative projekter.
Det giver os utallige muligheder, både hvis der skal laves store skæreproduktioner, eller udvikling af enkelte originale emner, såsom prototyper.

cnc-plasmaskaerer

CNC Plasmaskærer

Med en CNC-styret plasmaskærer kan vi gå direkte ud på værkstedet, og designe vores egne beslag og hængsler, som er tilpasset præcis den opgave, vi står overfor. Vi arbejder i stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Herudover kan vi lave opgaver som indgraveringer, stålreoler, bordstel og meget mere.

Design-tegnestue

Tegnestue

I et tæt samarbejde med Jer rådgiver, udvikler og visualiserer vi Jeres ideer. Vi kommer med input til, hvordan indretningen eller produktet kan løses optimalt, i forhold til stil, funktion, materialer og økonomi. Vores arkitekter udfører tegninger, der visualiserer ideerne, så I lettere kan forholde Jer til, hvordan det vil komme til at se ud.

Læs mere

kontakt

Møbelsnedkeri

Vi udfører alle former for specialopgaver og tilpasset inventar. Vi laver køkkener, badeværelsesmøbler, garderober og møbler til både inden- og udendørs. Vi forstår at kombinere det traditionelle håndværk med moderne teknologi, og lægger stor vægt på kvalitet og det æstetiske udtryk.

smedevaerksted

Smedeværksted

Vi fremstiller speciallavede løsninger inde for smedearbejde, til lige netop det, du står og skal bruge. Vi anvender både traditionelt værktøj, samt CNC-styrede maskiner til at svejse, skære, klippe og bukke metal. Der udføres blandt andet New-Yorker facadevinduer, orangerier, ståltrapper og butiksinventar.

HAR DU ET PROJEKT I TANKERNE?

Står du overfor et byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.